Ik help de vrouwelijke ondernemer die online haar diensten/producten wil vermarkten. De techniek en de marketing die daarbij komt kijken is mijn specialiteit. Ik help met het uitzetten van de strategie en het in kaart brengen van de acties die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Ik help met het maken van een online verdienmodel die past bij je bedrijf en doelgroep.

Je hebt een onderneming en nu?

Je hebt een onderneming en je beseft dat je online meer mensen kan benaderen, dan je ooit in werkelijkheid live kan spreken en ontmoeten. Je wilt je bereik vergroten, maar waar moet je beginnen? Wat moet je doen? Je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Met een slimme strategische aanpak is er veel mogelijk in de digitale wereld. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen de juiste acties te bepalen voor jou. Iemand die je niet zal laten stranden en je helpt bij elke stap.

Herken jij je hierin?

Ik wil kennis verkopen via het internet
Ik wil een groter klantenbereik
Ik wil veel mensen tegelijk helpen
Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken en schrik altijd terug voor het technische aspect
Ik heb geen idee waar ik moet beginnen en wat de eerste stap is
Ik wil geld verdienen d.m.v. het delen van kennis

Wil jij hiermee aan de slag gaan, neem dan contact met mij op en stuur een e-mail.


Gratis website maken met WordPress

Gratis Website laten maken Het is een feit dat veel internet marketeers voor hun online onderneming vertrouwen op WordPress. Niet alleen onder de internet marketeers is WordPress zo geliefd, steeds meer off-line ondernemers zien de voordelen van WordPress en gebruiken dit platform om een gratis website te maken.

WordPress is uitgegroeid tot één van de meest gewilde platformen onder de internet marketeers, omdat het leren van de fundamentele SEO integratie met WordPress cruciaal kan zijn voor je online succes. Er zijn heel veel geweldige voordelen aan het gebruiken van WordPress. Echter, de allerbelangrijkste is toch wel dat er zoekmachine optimalisatie functies zijn verwerkt in WordPress. SEO kan soms heel complex zijn om te doorgronden en toe te passen. Echter, binnen WordPress zijn de stappen die moet nemen om te scoren met je website en artikelen in Google een stuk gemakkelijker geworden.

Gratis website maken met WordPress

WordPress is ontworpen om jou als gebruiker te helpen de zoekmachine optimalisatie inspanningen te verbeteren. Het platform is geïntegreerd met tal van SEO functies die veel mogelijkheden bieden om je online marketing strategieën te stimuleren. Er zijn zelfs miljonairs bedrijven die er de voorkeur aan geven om te werken met WordPress. Zeker als je contact wilt houden met je klanten en een soort van community wilt opbouwen, dan is WordPress hier bijzonder geschikt voor.

Inmiddels zijn er zoveel mogelijkheden bij gekomen waardoor WordPress voor alle doeleinden is in te zetten. Je kunt het ook prima inzetten als webshop, affiliate website, promotiewebsite, membership website noem het maar op. Daarnaast zijn er duizenden templates waaruit je kiezen, zodat jij de uitstraling en functionaliteit kan geven die jij wilt met je website. Een gratis website maken met WordPress is zo simpel!

Natuurlijk moet je wel even leren wat je moet doen en hoe alles werkt. Dat is met alles zo, niets gaat zonder een leercurve. Het grote voordeel van WordPress is dat de leercurve kort is, je hebt het platform snel door en je kunt er direct mee werken. Ik zet even de voordelen van een gratis website maken met WordPress op een rij.

Met WordPress kun je gemakkelijk je website optimaliseren

Je hoeft namelijk helemaal geen SEO expert te zijn om je WordPress website te optimaliseren. Iedereen kan het doen met de juiste plugin. Je kunt via de achterkant van de website (waar je ook heel gemakkelijk komt) alle aanpassingen doen die je wilt. De aanpassing is dan direct live zichtbaar, mits de pagina of blogartikel is gepubliceerd. Het is aan jou welke plugin je voor je SEO gebruikt. Ikzelf maak gebruik van de plugin van Yoast. De ontwikkelaar Joost de Valk heeft met deze plugin een complete business gebouwd. Het is dan ook meer dan 1+ miljoen keer gebruikt. Dus naast het feit dat een gratis website maken met WordPress heel simpel is, heb je ook de enorme voordelen van de zoekmachineoptimalisatie!

WordPress is een gratis CMS platform

Het is gratis! Je kunt een gratis website laten maken met WordPress. Er is geen ander CMS platform die dat beschikbaar stelt. Als WordPress gebruiker heb je onbeperkte toegang tot alle functionaliteiten op je website. Je kunt voor extra functies plugins downloaden. Veel plugins zijn gratis, voor sommigen wordt een betaling gevraagd. Vaak is dit afhankelijk van hoe complex de functionaliteit is die jij wilt toevoegen aan je website. De plugin die ik eerder noemde van Yoast voor je SEO is gratis. WooCommerce is ook een gratis eCommerce plugin.

WordPress is een database

Dit betekent dat hierdoor jouw WordPress website sneller en efficiënter wordt geladen. Dat is natuurlijk altijd goed! Bezoekers op je website willen een vlotte website en zijn niet bereid om te wachten totdat deze volledig is geladen. Een langzame website kan ook effect hebben op je ranking in de zoekmachines. Wat echter ook belangrijk is, het geeft een onprofessionele indruk aan je potentiële klant. Een gratis website maken met WordPress levert je een goede website op die geen problemen heeft met de bandbreedte, de grootte van de webpagina of fileproblemen voor de bezoekers van je website. En dit alles doordat WordPress via een database wordt aangestuurd.

Het wordt je inmiddels vast wel duidelijk dat ik een grote fan ben van WordPress. Ik maak alleen nog maar websites met WordPress. Ik kan het dan ook iedereen aanraden, ga een gratis website maken met WordPress! Heb je hulp nodig of loop je ergens tegen aan met je website, meld het dan in reactieveld hieronder. Ik zal ervoor zorgen dat je een antwoord van mij krijgt.

Link building is het genereren van links vanaf externe webpagina’s naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.